logo

Spanplafond Plaatsen

Bij de plaatsing van een spanplafond wordt een wordt er een sterk en elastisch hoogwaardig doek onder het bestaande plafond gespannen  (vandaar de naam spanplafond). De manier om plafonds ,die in slechte staat zijn met scheuren en barsten , nieuw leven in te blazen.  Na het plaatsen van het  spanplafond zie je immers niets meer ziet van het oude plafond , maar heb je een mooi strak en egaal plafond in de plaats .

Hoe plaatsen wij uw spanplafond?

Bij de plaatsing van een spanplafond wordt er gewerkt met klemprofielen die slechts enkele centimeters onder uw bestaand plafond vastgezet worden. Uiteraard kan u uw plafond nog meer laten verlagen indien u dat zou wensen. In een tweede fase wordt het plafonddoek zelf opgespannen zodat er een perfect vlak en perfect plafond  ontstaat .

Wie voert de plaatsing van uw spanplafond uit?

Omdat wij u de garantie willen geven van een mooi, kwalitatief en duurzaam spanplafond worden onze plafonds uitsluitend door onze eigen vakmensen geplaatst. Wij werken al jaren met een vast team plaatsers , stuk voor stuk doorwinterde vakmannen . Zo kunnen wij uw nieuwe plafond  binnen één dag. plaatsen !  ‘ s morgens beginnen, ’s avonds een prachtig nieuw plafond.

Hoe lang duurt het plaatsen van een spanplafond?

Een nieuw plafond in éen dag ? Ja , het kan !

Onze professionals starten ’s morgens met ons unieke en beproefde procedé waarbij zij een solide, flexibele en hoogwaardige kunststof vakkundig spannen, een spanplafond dat verrassend licht en uitzonderlijk sterk is.

Hiervoor hoeft u zelf geen halsbrekende toeren uit te halen. Zo kunnen uw grote meubelstukken perfect blijven staan. Van sloopafval,
stof of rommel is absoluut geen sprake. Uw nieuwe plafond wordt eenvoudigweg onder uw oude plafond gemonteerd.

Diezelfde avond nog bewondert u het eindresultaat: een blijvend en strak plafond.

Meer weten over de plaatsing van een spanplafond ?

Plameco Buerman
Plameco St Niklaas

Heistraat 1
9100 St Niklaas

Tel.: 03 776 30 62
Fax: 03 777 13 26
E-Mail: info@buerman.be

Spanplafond Offerte

© 2024 Plameco Plafonds - Website disclaimer & Privacybeleid - Sitemap